DORUK TIP MERKEZİNDEN 18 MART ZİYARETİ

Doruk Tıp Merkezi çalışanları Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sebepleri Doruk Hastanesinde 18 Mart dolayısıyla şehitlerimizi anmak şehitlerimizin geride kalan anne ve babaları ile beraber olup onların bir nebze de olsa yanlarında olduklarını hissettirmek istemişlerdir. Bu vesile ile şehit annelerimize ve Bemşad Dernek Başkanı Şehit Eşi Nevin FIRTINA’ ya günün anlam ve önemine istinaden çiçek takdim etmişlerdir. Şehit anneleri ve şehit eşi bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ettiler.

Sayın Kerim KARAMAN, şehit ve gazi ailelerine Doruk Tıp Merkezi olarak gerekli hassasiyeti ve özeni göstermekteyiz. Bugünde siz değerli ailelerle beraber olup bir nebze de olsa gönüllerinizi kazanıp sizlerin yanında olmak istedik dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Doruk Tıp Merkezi Çalışanlarına göstermiş oldukları ilgi, alaka ve hassasiyetten dolayı teşekkürlerini iletti.

Paylaş