MEHMETÇİK VAKFI SİGORTA

MEHMETÇİK VAKFI SİGORTA

TSK Mehmetçik Vakfı’nın yapmış olduğu yardım ödemeleri için vatandaşlarımızın bağışları yanında Vakıf'a düzenli gelir sağlamak amacıyla, 7 Mayıs 1999 tarihinde Mehmetçik Vakfı Sigorta Aracılık Hizmetleri Limitet Şirketi kurulmuştur.

Şirketi, 1 Temmuz 1999 tarihinden itibaren sigortacılık faaliyetlerine başlamış olup yetkili acentelikleri ve şubeleri ile kısa sürede hayat ve hayat dışı branşta etkin, güvenilir yaygın bir sigortacılık faaliyetinde bulunmayı hedeflemiştir. Şirketi Anadolu Sigorta A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş., Axa Sigorta A.Ş., Sompo Japan Sigorta A.Ş., Mapfre Genel Sigorta A.Ş. ve AIG Sigorta A.Ş. şirketlerinin profesyonel acentesidir.

Mehmetçik Vakfı Sigorta Aracılık Hizmetleri Limitet Şirketi %80 TSK Mehmetçik Vakfı, %10 TSK Elele Vakfı ve %10 TSK Eğitim Vakfı iştiraki ile TSK bünyesinde sigorta acenteliği yapmak üzere kurulmuştur.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini arayan gazi ve şehit aileleri TSK Mehmetçik Vakfı dan gerekli yardımları aldıklarını TSK Mehmetçik Vakfı bünyesinde kurulmuş olan Mehmetçik Vakfı Sigorta Aracılık Hizmetleri Limitet Şirketine araçlarının, evlerinin ve diğer sigorta kollarında sigorta yaptırmak bu vesile ile TSK Mehmetçik Vakfı destek olmak istediklerini ifade ettiler.

Mehmetçik Vakfı Sigorta Aracılık Hizmetleri Limitet Şirketi Bireysel sigortalar Sorumlusu Hasan EROL İle yapılan görüşmede gazi ve şehit ailelerine gerekli uygun bedelde tüm sigorta işlemlerini yaptıra bileceklerini, bizlere ulaşmak isteyen ailelerimiz 0 312 437 77 42 – 436 27 42 – 43 Fak :0 312 436 27 44 http://mehmetciksigorta.com.tr/ telefon faks meyil adresinde ulaşa bilirler denildi.

 

Paylaş