RAMAZAN AYINIZ MÜBAREK OLSUN.

RAMAZAN AYINIZ MÜBAREK OLSUN.

On bir ayın sultanı, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği ramazan ayına girmiş bulunmaktayız.

Ramazan ayının diğer aylara oranla dini ve sosyal hayatımızda büyük önemi vardır. Zira insanları doğru yola ileten, ilâhî kelâm Kur'an-ı Kerim'in indirildiği bir ay olması ve içinde "bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi" nin bulunması, bu ayın manevi değerini daha da arttırmaktadır.

Tüm dünya ve ülkemiz üzerinde dolaşan olumsuzlukların son bulması için, günahlardan arınma, kurtuluşa erme, kimsesizi sevindirip, yoksula kol kanat germeli, yüce yaradana ramazan ayına tekrar kavuşturduğu için şükür etmeli,

bu vatana canlarını vererek ölümsüzleşen şehitlerimiz ile ebediyete intikal eden gazilerimize Kuran-ı Kerim okuyarak dua ederek ve hatim indirerek değerlendirmeliyiz.

Tüm şehit ailelerimiz ve gazilerimizin ramazan ayını kutlar, sağlıklı ve mutlu olarak sevdiklerinizle birlikte Ramazan Bayramına kavuşmanızı yüce yaradandan dilerim. Saygılarımla.

Mustafa IŞIK

Genel Başkan

Paylaş