BURSA VALİSİ YAKUP CANBOLAT TAN GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNE BAYRAM MESAJI

Sayın

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Üyelerine

Aziz şehitlerimizin Değerli yakınları;

Tüm dünyada olduğu gibi millet olarak da küresel pandemiye karşı tüm tedbirleri almaya gayret ediyoruz. Bu mücadelenin gölgesinde kıymet verdiğimiz milli ve manevi değerlerimizi buruk bir şekilde kutladık. Çanakkale Zaferimizi, 23 Nisan’ı 19 Mayıs’ı mübarek Ramazan Ayını ve şimdi de Ramazan Bayramını yine pandemi tedbirleri kapsamında maalesef buruk bir şekilde kutluyoruz.

Tüm bu burukluklarımıza rağmen gerek sınırlarımız içerisinde gerekse sınırlarımız dışında terör ve destekçileri ile olan mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. Bizler devletimizin aldığı tedbirleri uygulayarak salgınla mücadele ederken, şehitlerimizin silah arkadaşları da onların mücadele emanetini devam ettirmektedirler.

Yaşadığımız zorluklar karşısında en kısa zamanda eski coşkulu günlerimize döneceğimize yürekten inanıyoruz. Dolayısıyla birbirimizle yakınlaşamadığımız, coşkusunu ferdi bir şekilde hissettiğimiz Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor TÜMŞAD ailesi olarak Her birinizin sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara erişmenizi diliyorum.

Yakup Canbolat

Vali

Paylaş