BİR POLİS İKİ ASKERİMİZ ŞEHİT DÜŞTÜ

SAMSUN’ A ACI HABER

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde polis memuru Atakan ARSLAN şüpheli bir şahsa ‘Dur’ ihtarı yaptı. Kimliği saptanan A.P isimli şahıs ihtara uymadı ve kaçarken polislere ateş etti. Açılan ateşle yaralanan polis memuru Hastaneye kaldırıldı. Yaralı polis memuru Atakan ARSLAN tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Şehit polis memuru Atakan ARSLAN’ ın acı haberi, memleketi Samsun’a ulaştı. Şehit ARSLAN’ ın İlkadım ilçesi Baruthane mahallesinde ikamet ettiği, Şehit Atakan ARSLAN’ Gözde ARSLAN ile evli ve bir kızlarının olduğu öğrenildi..

TOKAT VE HATAY A ACI HABER

Hakkari' nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Uğur BORA 28 yaşında evli ve 2 çocuk babasıydı. Uzman Çavuş Uğur BORA'nın şehadet haberi Tokat'ın Niksar İlçesi Yolkonak’ ta oturan ailesine askeri yetkililer tarafından verildi.

Hakkari' nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Er Mehmet GÜNAY şehit düştü. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Mehmet GÜNAY' ın acı haberi de Hatay'ın Altınözü İlçesi Kıyıgören Mahallesi'ndeki ailesine askeri yetkililer tarafından verildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak gazi ve şehit ailelerini derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, camiamıza ve Türk milletine sabır ve baş sağlığı dileriz.

 

 

Paylaş