MERSİN ŞEHİDİNİ DUALARLA UĞURLADIK

MERSİN' in Mut ilçesinde, askerleri taşıyan otobüsün şarampole devrildiği kazada şehit olan Er Samet ÇALDIR’ ın cenazesi, Bursa'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit Samet ÇALDIR’ ın cenazesi, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi C239 Sokak’taki baba evinde alınan helalliğin ardından Mihraplı Camii'ne getirildi. Törene Bursa Valisi Yakup CANBOLAT, İl Emniyet Müdürü Tacettin ASLAN, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan SARAÇ, Siyasi Partilerin Millet Vekilleri, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Partilerin İl Başkanları TÜMŞAD Başkanı Metin ŞENOL, BEŞAD Başkanı Nevin FIRTINA, TSKMV Bursa Başkanı E. Albay A. Naci BAKIRCI, gazi, şehit aileleri, şehidin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mihraplı Cami inde Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehit Er Samet ÇALDIR’ın cenazesi, askerlerin omuzlarında cenaze aracına taşındı. Hamitler Askeri Şehitliği'ne götürülen şehit ÇALDIR' ın cenazesi, dualarla toprağa verildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak gazi ve şehit ailelerini derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, camiamıza ve Türk milletine sabır ve baş sağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

 

 

Paylaş