TEMAD TAN GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNE ZİYARET

TEMAD TAN GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNE ZİYARET

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Bursa Şube Başkanı Emekli Astsubay H. Şinasi DOĞAÇ ve yönetim kurulu Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ettiler.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Bursa Şube Başkanı Emekli Astsubay H. Şinasi DOĞAÇ, Türkiye Büyük Millet Meclisi 19 Eylül 1921 tarihinde, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ e "Gazilik" unvanı ile "Mareşallik" rütbesini tevcih edildiği gündür. Bizlerde yönetim kurulumuzla gaziler haftası sebebiyle tarihi 1915 lere dayanan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini Başkanı Gazi Metin ŞENOL’ u ziyaret etmek onun nezdinde tüm gazilerimizin gaziler gününü kutlamaktır onların daima yanlarında olduğumuzu ifade etmek için ziyaret ettiklerini söyledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini Başkanı Gazi Metin ŞENOL’ da ziyaretlerinden dolayı TEMAD Bursa Şube Başkanı H. Şinasi DOĞAÇ ve yönetim kurulu üyelerine şahsı ve gazi şehit aileleri adına bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Paylaş