TEKİRDAĞ ŞUBE ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tekirdağ Şube Başkanlığına ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Gazi Deniz UYGUN ve yönetim kurul üyesiyle Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu bir araya geldi. Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Tekirdağ İlinde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği açılarak gazi ve şehit ailelerine hizmet edilmesinden son derece mutlu olduğunu, çünkü bu çatı altında birleşirsek daha faydalı işler yapacaklarını ifade etti. Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Tekirdağ Şube Başkanı Deniz UYGUN’ a misafir perdeliğinden dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

Dernek Başkanı Deniz UYGUN Bursa Şube Başkanı ve yönetimin ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini dile getirirken inşallah Tekirdağ Şubesi olarak gazi ve şehit ailelerimiz için daha güzel çalışmalara imza atarak yolumuza devam ederiz dedi. Dernek Başkanı UYGUN Bursa Şube Başkan ve Yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Paylaş