GENEL BAŞKAN MUSTAFA IŞIK TAN 10 KASIM MESAJI

GENEL BAŞKAN MUSTAFA IŞIK TAN 10 KASIM MESAJI.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu, Türk milletinin makûs talihini yenen, bu necip millete bir cumhuriyet armağan eden ve hak ettiği noktaya getirebilmek için bu yola bütün hayatını koyan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlandığı günü idrak etmenin hüznünü yaşıyoruz.

Bizler; O’nun fikirlerini anlamalı, emanetlerine sahip çıkmalı, kurtardığı vatanı sonsuza dek yaşatmanın gayesi ve gayreti içerisinde olmalı, Türk milletine ve Türk gençliğine emanet bıraktığı Türkiye Cumhuriyetini muhafaza ve müdafaa etmeli, O’nun açtığı yolda gösterdiği hedefe durmadan yürüme iradesi ve kararlılığını her zamankinden daha fazla göstermeliyiz.

Ömrünü; Türk milletinin milli şuur kazanması, bağımsız, onurlu bir yaşam sürmesi, milletinin insanlık âlemi içinde şerefli yerini daima koruması gibi ideallere adayan Mustafa Kemal Atatürk ile aynı idealler çerçevesinde birleşmek, O’nun manevi mirasına titizlik ve ehemmiyetle sahip çıkmalıyız.

Aziz Atatürk’ün Türk gençliğine emanet ettiği cumhuriyeti hiçbir şart ve koşul altında, durmadan ve yorulmadan büyük bir azim ve kararlılıkla daima ileri taşıyacak ve gelecek kuşaklara aktarmayı vazife sayacağız.

Bu vesileyle; ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapan, muhtaç olduğu kudreti damarlarındaki asil kandan alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurlanışının 82.yılında rahmet, minnet, şükran ve dua ile anıyoruz.”

Genel Başkan
Mustafa IŞIK

Paylaş