TUĞGENERAL VEDAT ÇOLAK I ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığını ziyarette bulundular.

Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat ÇOLAK Resmi Gazete’ de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre Foça Jandarma ve Eğitim Merkezi Komutanlığına atandı. Tuğgeneral Vedat ÇOLAK Bursa İl Jandarma Komutanlığı görevini yaparken gazi ve şehit ailelerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu ziyaret edip Tuğgeneral Vedat ÇOLAK’ a yeni görevinde başarılar dilediler.

Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Vedat ÇOLAK görev süresince her daim askerleriyle birlikte hareket ettiğini birçok operasyona katıldığını bu operasyonlarda gazi ve şehit olan arkadaşlarının olduğunu gazi ve şehit ailelerinin yanında olmak onların acılarını paylaşmak bizlerin görevidir. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kutuluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder bu vesile ile şehitlerimize ve ahrete intihal eden gazilerimize Allah’ tan rahmet hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir ömür dilerim dedi.

 

 

Paylaş