S G K İL MÜDÜR YARDIMCISINA ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Muhasip Şehit Babası İsmail GÖKÇEN Bursa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Yardımcısı Bülent OCAK’ a ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL İl Müdür Yardımcısı Bülent OCAK’ a gazi ve şehit ailelerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür edip gazi ve şehit aileleri adına dernek ziyaret anısı taktim etti.

Bursa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Yardımcısı Bülent OCAK’ bu gün hüzünlüyüz Türkiye Cumhuriyeti’ nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün aramızdan ayrılışının 82. Yıl dönümü Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ahrete intihal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anar hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir hayat dilerken sizler bu vatanı vatan yapan değerlersiniz çünkü bu vatan için en sevdiğiniz canlardan ve uzuvlarınızdan bizler için feragat ettiniz. Bizler sizler için ne yapsak azdır. Şahsım ve kurumumuz olarak gazi ve şehit ailelerine ellerinden gelen imkânı sağlayacaklarını ifade ederken ziyaretlerinden dolayı dernek Başkanı Metin ŞENOL ve şehit Babası İsmail GÖKÇEN’ e teşekkür etti.

Paylaş