BAŞKAN ŞENOL DAN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN ŞENOL DAN YENİ YIL MESAJI

Bir birinden değerli şehit ve gazi ailelerim ile ülkemin güzel insanları.

Dünyanın birçok yerinde devam etmekte olan savaşlardan terör ve şiddetten, açlıktan, yoksulluktan ve 2020 yılında yaşamış olduğumuz Korona salgınından insanlığın kurtulması; Saygının, sevginin, barışın ve hoşgörünün hâkim olduğu temel insan hak, hürriyet ve egemenliğin her yerde sağlanması hepimizin ortak düşüncesidir.

2020 yılında Dünya ve ülkemizde olduğu gibi Korona Virüs salgını nedeni ile eğitim ve sağlık başta olmak üzere her alanda sıkıntılar yaşanmıştır. 2020 yılın acısıyla tatlısı ile geçerken birçok ailenin Korona, Deprem gibi olaylarda yaşamlarını yitirmişlerdir. 2021 yılında her alanda vatandaşlarımızın geleceğe emin adımlar atarak hayata güvenle bakmalarını temenni ederken tüm insanlığın 2021 yılında barışın ve kardeşliğin saygının, hoşgörünün ne kadar önemli olduğunu idrak etmesini ve buna göre yaşam sürmelerini temenni ederim.

2021 yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile hizmet etmekten onur duyduğum gazi ve şehit aileleri başta olmak üzere yurdumun güzel insanlarının yeni yıllarını en içten duygularımla kutluyor, Her şeyin gönüllerince olmasını temenni ederim.

Şahadet şerbetini içen şehitlerimiz ile ahrete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnetle ve şükranla anar, hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir yaşam dilerim.

 

 

Paylaş