GÜRSÜ KAYMAKAMINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri14.07.2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gürsu Kaymakamlığı görevine atanan Sayın Naif YAVUZ’ u makamında ziyaret ettiler.

Gürsü Kaymakamı Sayın Naif YAVUZ Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL, Şehit Eşi Sevim GÜRKAN, Şehit Babası İsmail GÖKÇEN, Gazi Mustafa POLAT ve Gazi Recep ŞİMŞİT’ i makamında ağırladı. Dernek Başkanı ŞENOL Derneklerinin kuruluşu, faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunurken Dünya genelinde yaşanan Korona Virüs salgını nedeni ile faaliyetlerine ara verdiklerini virüs nedeni ile bir çok gazi ve şehit ailelerinin etkilendiğini yine virüs nedeni ile kronik rahatsızlığı bulunan gazilerin vefat ettiğini ifade ederken Korona Virüsü ile mücadele eden sağlık çalışanlarına gazi ve şehit aileleri adına teşekkür etti. Korona Virüs nedeni ile hayatlarını kaybeden tüm sağlık çalışanlarına, gazi, şehit anne babaları ile vatandaşlara Allahtan rahmet ailelerine sabır ve baş sağlığı dilerken, Gürsü Kaymakamı Naif YAVUZ’ a görevinde başarılar diledi.

Gürsü Kaymakamı Sayın Naif YAVUZ gazi ve şehit ailelerini temsil eden değerli başkan ve yönetim kurulunu burada ağırlamaktan, son derece mutlu olduğunu ifade etti. Sayın YAVUZ görev yapmış olduğu yerlerde gazi ve şehit aileleri ile sürekli görüştüklerini vatan savunmasında canlarını, uzuvlarını feda eden aziz şehitlerimize ve gazilerimize ne yapsak azdır. Bu bilinçle yaşamış olduğumuz Korona Virüsü nedeni ile ailelere gidemesek’ te haftalık gazi ve şehit ailelerini arayıp hal ve hatırlarını sorup varsa talepleri yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Korona Virüs tedbirleri kapsamında bütün vatandaşların tedbirlere riayet etmesi gerektiğini bu virüsün yaşlı genç demeden tüm toplumu etkilediğini belirtti. Sayın YAVUZ ziyarete gelen dernek başkanı ve yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, Başta tüm şehitlere, ahrete intikal eden gazilere ve görevi başında çalışırken Korona Virüs nedeni ile vefat eden sağlık çalışanlarına Allahtan rahmet ailelerine sabır ve baş sağlığı, hayatta olan gazilere sağlıklı bir ömür diledi.

 

Paylaş