GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNDEN ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesinden Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Koordinasyon Müdürünü ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri Şehit Babası İsmail GÖKÇEN, Şehit Babası Necdet AYDIN Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Koordinasyon Müdürünü makamında ziyaret ettiler. Dernek Başkanı ŞENOL Yıldırım Belediyesi olarak göreve gelen Sayın Özgen KESKİN, Sayın İsmail Hakkı EDEBALİ, Sayın Oktay YILMAZ başkan ve yönetimleri gazi, şehit ailelerine ve derneklerine her zaman katkı sunduklarını ifade etti. Başkan ŞENOL bu günkü ziyaretlerinin belediye bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan ve Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Koordinasyon Müdürlüğünü yaparken emekliye ayrılan Sayın Erol ÖZLEM makamında ziyaret edip kendisine gazi, şehit ve derneğine vermiş olduğu katkıdan dolayı teşekkür edip plaket verdi.

Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Koordinasyon Müdürünü Erol ÖZLEM gerek şahsım gerek Yıldırım Belediyesi olarak her daim gazi, şehit aileleri ve derneğine ellerinden gelen desteği verdiklerini bundan sonrada vermeye devam edeceklerini ifade ederken denek yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Paylaş