KARACABEY KAYMAKAMI KURTBEYOĞLU NA ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri 14.07.2020 tarihli Resmi Gazete’ de Yayımlanarak Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Karacabey Kaymakamlığı görevine atanan Sayın Tahsin KURTBEYOĞLU makamında ziyaret ettiler.

Karacabey Kaymakamı Sayın Tahsin KURTBEYOĞLU Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL, Şehit Eşi Sevim GÜRKAN, Şehit Babası İsmail GÖKÇEN, makamında ağırladı. Dernek Başkanı ŞENOL Derneklerinin kuruluşu, faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunup Karacabey Kaymakamı Sayın Tahsin KURTBEYOĞLU’ na ziyaret anısı taktim etti.

Karacabey Kaymakamı Sayın Tahsin KURTBEYOĞLU gazi ve şehit ailelerini temsil eden değerli başkan ve yönetim kurulunu burada ağırlamaktan, son derece mutlu olduğunu ifade etti. Sayın KURTBEYOĞLU görev yapmış olduğu yerlerde gazi ve şehit aileleri ile sürekli görüştüklerini, Vatan savunmasında canlarını, uzuvlarını feda eden aziz şehitlerimize ve gazilerimize ne yapsak azdır. Bu bilinçle İlçemiz de bulunan gazi ve şehit ailelerinin imkânlar dâhilinde ellerinden gelen desteği vermeye gayret ettiklerini söyledi. Sayın KURTBEYOĞLU ziyarete gelen dernek başkanı ve yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, Başta tüm şehitlere, ahrete intikal eden gazilere Allahtan rahmet ailelerine sabır ve baş sağlığı, hayatta olan gazilere sağlıklı bir ömür diledi.

 

Paylaş