KARACABEY İLÇE SOSYAL HİZMET MERKEZ MÜDÜRÜ OSMAN KAHRAMAN A ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Bursa Karacabey Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler ilçe Mekez Müdürü Osman KAHRAMAN’ ı ziyarette etti.

Karacabey İlçe sosyal Hizmet Merkez Müdürü Osman KAHRAMAN temeli 1915 te atılan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanını ve yönetimini ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti. Karacabey İlçe sosyal Hizmet Merkez Müdürü Osman KAHRAMAN İlçelerinde gazi ve şehit ailelerine ekibiyle beraber ellerinden gelen desteği verdiklerini varsa sorunları çözmek konusunda çaba harcadıklarını, Ayrıca Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL ve ekibiyle yıldır koordineli çalıştıklarını ifade etti. Karacabey İlçe sosyal Hizmet Merkez Müdürü Osman KAHRAMAN ziyaretlerinden dolayı Dernek Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL Karacabey İlçe sosyal Hizmet Merkez Müdürü Osman KAHRAMAN’ a Karacabey, Mustafakemalpaşa İlçelerine gelen gazi ve şehitlerin karşılanmasından hak ve hukuki konularında gönülden hizmet ederek bütün ailelerin sevgisini kazandığını KAHRAMA ile çalışmanın hazını yaşadıklarını ifade etti. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Karacabey İlçe sosyal Hizmet Merkez Müdürü Osman KAHRAMAN’ na şahsı gazi ve şehit aileleri adına sunmuş olduğu katkılardan dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

 

Paylaş