Bursa Deva Partisi sosyal işler Başkanı Sıdıka SAYILIR, Halkla ilişkiler Başkanı Yasin GÖK ve yönetimi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Yönetim Kurulu ile gazi ve şehit aileleri Deva Partisi sosyal işler Başkanı Sıdıka SAYILIR, Halkla ilişkiler Başkanı Yasin GÖK ve yönetimini derneklerinde ağırladılar. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Şehitlik Anıtı ve diğer Dernekler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Deva Partisi sosyal işler Başkanı Sıdıka SAYILIR, Halkla ilişkiler Başkanı Yasin GÖK ve yönetimini ne ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Deva Partisi sosyal işler Başkanı Sıdıka SAYILIR, Halkla ilişkiler Başkanı Yasin GÖK ve yönetimi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını uzun zamandan buyana ziyaret etmek istediklerini, Dünya genelinde yaşanan covit 19 hastalığı nedeni ile bazı programların ertelendiğini ifade etti. Sayın Ali SAYIN şahsı yönetimi ve partisi olarak vatan uğruna şehit, gazi olan kahramanlara ne yapsak azdır. Bizlere düşen bu kahramanlara ve emanetlerine sahip çıkmak olurken yasal düzenlemelerde üzerlerine düşen ne gerekirse yapacaklarını ifade ettiler.

Deva Partisi sosyal işler Başkanı Sıdıka SAYILIR, Halkla ilişkiler Başkanı Yasin GÖK ve yönetimi 18 Mart Çanakkale Zaferini 106. Yıl ve yılını kutlamak ve bu vesile ile tüm şehitlerimizi ve ahrete intikal eden gazilerimize Allah’ tan rahmet hayatta olan gazilerimize de sağlıklı bir ömür diledi.

  • Etiketler:
Paylaş