ORHANELİ KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Orhaneli Kaymakamı Emir Osman BULGURLU yu ziyaret ettiler.

Dernek başkanımız Metin ŞENOL ziyaretlerinde Orhaneli Kaymakamı Emir Osman BULGURLU ile Göynükbelen mezarlığında defnedilen Ramazan BAL adlı askerimizin ailesinin talebi doğrultusunda gerekli görüşme yapılmış ve derneğimiz faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunulmuştur.

Orhaneli Kaymakamı Emir Osman BULGURLU birçok ilçede kaymakamlık yaptığını her görev yaptığı ilçede Şehit ve Gazi ailelerine yardım ve istişarelerde bulunduğunu bildirdi. Bu mukaddes bayrak ve bölünmez toprak bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz Şehitlerimizin aileleri, Kahraman Gazilerimiz ve ailelerine bizler elimizden gelen tüm desteği esirgemeden yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Bu vesile ile tüm Şehitlerimizin ve ahirete intikal etmiş Gazilerimizede Allahtan Rahmet hayatta olanlarada sağlık temennisinde bulundular.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Orhaneli Kaymakamı Emir Osman BULGURLU ya göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü kendilerine teşekkürlerini ilettiler.

  • Etiketler:
Paylaş