ORHANELİ BELEDİYESİNİ ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Orhaneli Belediye Başkanı Ali AYKURT u ziyaret ettiler.

Dernek başkanımız Metin ŞENOL ziyaretlerinde Orhaneli Belediye Başkanı Ali AYKURT a derneğimiz faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunurken Orhaneli İlçesinde bulunan Şehit kabirlerinin bakımı, Bayrak değişimleri ile Şehit sayılmayan askerlerimizin kabirlerinin yapılması konusunda destek talep ederken Orhaneli Belediye Başkanı Ali AYKURT a çalışmalarında başarılar diledi.

Orhaneli Belediye Başkanı Ali AYKURT Çanakkale savaşında en çok Şehit verilen ilçe olduklarını tüm Şehitlerimizin anısını yaşatmak, geleceğimiz olan nesillere bir eser bırakmak adına ilçelerinde yaklaşık 7 Dönüm üzerine bir Şehit Anıtı yapmak istediklerini ORHANELİ ye gelen her vatandaşın bu Şehitlik Anıtına uğrayıp Şehitlerimizi Yat etmelerini hedeflemekteyiz dedi. Şehit, Gaziler ve onların aileleri için bizler elimizden gelen tüm desteği esirgemeden yapmaya hazır olduğumuzu. Bu vesile ile tüm Şehitlerimizin ve ahirete intikal etmiş Gazilerimize de Allahtan Rahmet hayatta olanlara da sağlık temennisinde bulundular.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Orhaneli Belediye Başkanı Ali AYKURT a göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü kendilerine teşekkürlerini ilettiler.

  • Etiketler:
Paylaş