İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NA ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube yönetim kurulu Bursa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği 2. Başkanı Sevim GÜRKAN Sekreter Mustafa POLAT Üst Kurul Üyesi Ali TAŞTAN 28/ 10 / 2020 tarihinde itibaren İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı görevine atanan Mehmet Veysi TUTKUN’ a hatırlı olsun ziyaretinde bulundular. Dernek 2. Başkanı Sevim GÜRKAN dernekleri hakkında bilgilendirmelerde bulunup Belediye bünyesinde çalışan gazilerimizin sorunları ve çözümleri konusunda bilgi alış verişinde bulunuldu. 2. Başkanı Sevim GÜRKAN göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Bursa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Mehmet Veysi TUTKUN’ a gazi ve şehit aileleri adına teşekkür etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Mehmet Veysi TUTKUN gazi ve şehit ailelerini temsil eden siz değerli yöneticilerine teşekkür ederim. Bizlerin yaşamış olduğu bölgelerde bizlerde çok acılar çektik birçok aile fertlerimiz teröre o zalim yüzünü gördük ve yaşadık, zaman zamanda yaşamaya devam ediyoruz. Tek temennimiz artık terörün son bulması insanların refah ve huzur içerisinde kardeşçe yaşamasıdır. İnşallah sizlerin ve sağduyulu insaflarımızın sayesinde o günleri de göreceğiz dedi. Sayın TUTKUN Bursa Büyükşehir bünyesinde çalışan gazi ve şehit yakınlarına gerekli hassasiyeti gösterdiklerini göstermeye devam edeceklerini ifade ederken ziyarete gelen dernek yöneticilerine ve gazi, şehit ailelerine saygı ve sevgilerini iletti.

 

 

Paylaş