BURSA VALİSİ YAKUP CANBOLAT TAN BAYRAM MESAJI

 

BURSA VALİLİĞİ

 

Sayın

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul

Ve Yetimleri Derneği Üyelerine

 

Değerli şehit ailelerimiz, Kıymetli gazilerimiz;

Tüm dünya ülkelerini amansızca etkileyen Covid 19 tedbirleri ülkemizde de 29 Nisan’ da başlayan ve bayram haftasını da içine alan sürede tam kapanma ile bayram etmenin buruk sevincini yaşıyoruz. Şehitlerimizin kıymetli ailelerinin, değerli gazilerimizin ve ailelerinin bayramını en içten duygularla kutluyorum.

Biliyorum ki şehit ailelerimiz için her bayram buruk geçmekte, Ancak şehitlerimizin silah arkadaşlarının gerek sınırlarımız içerisinde gerekse de sınırlarımız dışında gösterdikleri kararlı mücadele ve başarıları sizler için bir nebze de olsa bir ferahlık oluşturduğunun da farkındayız. Ümit ediyoruz ki şehitlerimizin geride bıraktıkları evlatları, eşleri, kardeşleri bu ülke için hem dua etmeye, hem de çalışmaya devam edecekler ve şehitlerimizin gururu olacaklardır. Gazilerimiz ise sevdiklerinin gönlünde her zaman örnek birer vatansever olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. En değerli varlıklarını bu vatan için feda eden şehitlerimizin aileleri, hepimize emanet ve baş tacıdır. Hepinize iyi bayramlar diliyorum.

Yakup CANBOLAT

Vali

Paylaş