BODRUM DAN ACI HABER

BODRUM DAN ACI HABER

Bodrum Yahşi Mahallesi’nde polis ekipleri takip ettikleri şüphelilerin bulunduğu otomobili Giritliler Sokak’ta durdurmuş, bu sırada kendilerine yaklaşan polis ekibine otomobilden silahla ateş eden şüpheliler kaçmıştı. Kurşunların isabet ettiği 2 polis memurundan Ercan YANGÖZ, yapılan müdahaleye rağmen şehit düştü. Olayda yaralanan polis memurunun sağlık durumu iyiye gittiği bildirilen Abdulkadir DOĞAN’ ın ise Bodrum Devlet Hastanesi’ndeki tedavisi sürüyor.

Bodrum’ da yaşanan olayda Şehit düşen polis memuru Ercan YANGÖZ’ ün naaşı, Muğla Adli Tıp Kurumu’ndan alınıp polis konvoyu ile İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Müdürlük bahçesinde saygı duruşunda bulunulmasının ardından görevi başında şehit olan teşkilat mensubu için dua edildi. Şehit Ercan YANGÖZ’ e düzenlenen törenin ardından şehidin cenazesi defnedilmek üzere, memleketi Denizli’nin Buldan ilçesine gönderildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Şehit Polis Memuru Ercan YANGÖZ’ e Allahtan rahmet ailesine, Emniyet Teşkilatına ve camiamıza sabırlar dilerken yaralı polisimiz Abdulkadir DOĞAN’ a acil şifalar dileriz.

Paylaş