KÜTAHYA ŞUBE BAŞKANINDAN ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanı Gazi Ahmet Asım OKAT ve şehit kardeşi Tamer ÖZDOĞAN Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu Kütahya Şube Başkanı Ahmet Asım OKAT’ ı dernek yerleşkesinde karşılayarak gazi ve şehit ailelerini yaşamış oldukları sıkıntılar ve yapılması gereken konular hakkında görüş alışverişinde bulundular. Dernek Başkanları Asker kökenli dernek olarak gazi ve şehit ailelerinin sıkıntılarını ve taleplerini her platformda dile getirerek birlikte hareket edip sorunları aşma konusunda fikir birliğinde bulundular. Dernek Başkanları ŞENOL Mihraplı Şehitlik Anıtını gezdirerek anıt hakkında bilgi verdi. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Kütahya Şube Başkanına ve şehit kardeşine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Kütahya Şube Başkanı Gazi Ahmet Asım OKAT Bursa İlinde böyle bir eserin yapılıp gazi, şehit ailelerinin kullanımına açılmasına öncülük eden, katkı sunan kurum, kuruluşlara bizleri ağırlayan dernek başkanı ve yöneticilerine şahsım, gazi, şehit ailelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim dedi.

Paylaş