ŞEHİT MÜMİN PINARDAĞ KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI

Manisa’da Kula İlçe Jandarma Komutanlığı’nda cinnet geçiren bir erin uyurken şehit ettiği 3 askerden biri olan Mümin PINARDAĞ’ ın Bursa’daki baba ocağına şehit ateşi düşmüştü. Kula İlçe Jandarma Komutanlığında 03:20 meydana gelen olayda Nedim ABEŞ isimli asker, gece nöbet esnasında koğuşa gelerek elindeki MP5 makineli tabanca ile arkadaşlarına ateş etmeye başladı. ABEŞ’ ın ateşlediği silahtan çıkan kurşunlarla 3 asker şehit olurken, 3 er de yaralandı. Koğuşu taradıktan sonra nizamiye bölgesine gelen ABEŞ, aynı silahla kendisini de vurarak intihar etmişti. Olayın ardından yapılan incelemede, Bursalı jandarma er Mümin PINARDAĞ’ da koğuşta uyuduğu sırada şehit olduğu öğrenildi.

Adnan ve Sema PINARDAĞ çiftinin 3 çocuğundan biri olan Mümin PINARDAĞ’ ın 97/1 tertip asker olduğu, 2 ay önce geldiği Kula İlçe Jandarma Komutanlığı’nda şoförlük yaptığı ve askerliğinin bitmesine 6,5 ay kaldığı öğrenildi. Şehit Jandarma Er Mümin PINARDAĞ Mihraplı Camiinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında Demirtaş Mahallesinde bulunan aile kabristanına defnedildi.

Şehit Jandarma Er Mümin PINARDAĞ 11.07.2017 tarihinde yaşanan elim bir olay sonucu şehit düştü. Şehit PINARDAĞ’ ın ailesi evlatlarının şehadetinin 4. Üncü yılında aile ferleri ve gazi şehit ailelerinin katılımı ile dualarla anıldı.

Paylaş