GELECEK PARTİSİ KADIN KOLLARINDAN ZİYARET

Gelecek Partisi Kadın Kolları Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, ikinci Başkan Sevim GÜRKAN ve Muhasip İsmail GÖKÇEN sekreter Mustafa POLAT Bursa Gelecek Partisi Teşkilat Başkanı Zeynep LEVENT, Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Tuba DOĞRU’ yu dernek yerleşkesinde ağırlayarak dernek ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL gazi ve şehit ailelerinin beklentilerini ve taleplerini dile getirdi. Başkan ŞENOL ziyaretlerinden dolayı Teşkilat Başkanı Zeynep LEVENT, Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Tuba DOĞRU’ ya şahsı ve gazi şehit aileleri adına ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Bursa Gelecek Partisi Teşkilat Başkanı Zeynep LEVENT, Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Tuba DOĞRU ziyaretlerinin amacı gazi ve şehit aileleri ile birlikte olmak ailelerin acılarını paylaşmak varsa sorunları dinlemek ve çözüme ulaştırmak için gereğini yapmak istediklerini söylediler. Gelecek Partisi Teşkilat Başkanı Zeynep LEVENT, Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Tuba DOĞRU Dernek Başkanı ve yönetimine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

Paylaş