ARİFE GÜNÜ ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Kurban Bayramı arifesinde şehitlikleri ziyaret edip şehitleri ve ahrete intikal eden gazileri dualarla anıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Kurban Bayramı arifesinde Hamitler şehitliği, Pınarbaşı şehitliklerini gazi ve şehit aileleri ile birlikte ziyaret ederek tüm şehitleri dualarla andılar. Hamitler şehitliğinde ve Pınarbaşı şehitliğinde şehit kabirleri başında bulunan ailelerle bir araya gelen Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cevdet AKAÇ, Dernek Başkanı Metin ŞENOL ailelere sabır baş sağlığında bulunup Kurban Bayramlarını kutladılar.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL bir gazi olarak şehit anne, baba, eş ve çocuklarına borcu olduğunu bu borcun asla ödenemeyeceğini çünkü bizler nefes alıp ailelerimize sarılırken şehit aileleri soğuk mermer taşlarına sarılıp tarifsiz acılar yaşamaktalar. Bu duygu ve düşüncelerle şehit ailelerimin bir evladı olarak ellerinden öper Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutlarım dedi.

Paylaş