ACI HABERİ  1 ŞEHİT 1 YARALI

ACI HABERİ 1 ŞEHİT 1 YARALI

Terörle mücadele kapsamında yürütülen Pençe-Şimşek operasyonundan acı haber geldi. Terör örgütüyle girilen çatışmada sözleşmeli er Muhammed ÖZTÜRK şehit olurken 1 asker de yaralandı.

Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 15 Ağustos 2021 tarihinde bir üs bölgemizde bölücü terör örgütü mensupları ile yakın emniyet unsurları arasında çıkan temas neticesinde bir askerimiz ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bir askerimiz ise yaralanmıştır. Yaralı askerimiz hastaneye kaldırılıp tedavisine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allahtan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz.

KASTAMONU’YA ACI HABER ULAŞTI

Sözleşmeli er Muhammed ÖZTÜRK' ün acı haberi Kırha köyünde yaşayan ailesine verildi. Taziye çadırının da kurulduğu şehidin baba ocağında Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi. Şehit Muhammed Öztürk'ün naaşının havayolu ile Kastamonu Havalimanı'na getirilmesi bekleniyor. Şehidin naaşının Taşköprü ilçesinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Kurbantepe Mezarlığı'nda defnedileceği aktarıldı.

 

Paylaş