TÜMŞAD GENEL BAŞKAN MUSTAFA IŞIK GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa IŞIK yeniden Genel Başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanlığının 17. Olağan Genel Kurul toplantısı 27 -28 Ağustos 2021 tarihinde The Green Park Hotel de yapıldı. 27.08.2021 tarihinde Tüzük Değişikliği 28.08.2021 tarihinde delegelerin de katılımı ile gerçekleşen seçimde üç yıl şehit, gazi ailelerine hizmet etmekten onur duyan ekibi ile gece gündüz demeden hizmet eden Mustafa IŞIK katılan delegelerin 276 oyunu alarak yeniden Genel Başkanlığa Seçilmiştir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanlığına seçilen Mustafa IŞIK 46 şubemizden gelen delegelerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz 17. Olağan Genel Kurulunda Şahsım ve yönetim kurulunu bu kutsal göreve tekrar layık görerek inanan ve güvenen tüm delegelerimize teşekkür ediyoruz. Bizlere verdiğiniz bu güç ve güvenle, sizlere ve tüm camiamıza layık olmak ve bu güveninizi boşa çıkarmamak için inanç, azim ve kararlılıkla çalışacağız. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Genel kurulumuz tüm camiamıza hayırlı olsun dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak yeniden göreve laik görülen Genel Başkanımız Mustafa IŞIK’ a ve çalışma arkadaşlarına yeni görevlerinde üstün başarılar dileriz.

Paylaş