T.C DENETİMLİ SERBESTLİK İL MÜDÜR YARDIMCISI DERNEK ZİYARETİ

T.C DENETİMLİ SERBESTLİK İL MÜDÜR YARDIMCISI Gülsüm ERDOĞMUŞ, T.C DENETİMLİ SERBESTLİK Şefi Kemal CEYLAN ve İnfaz Koruma Memurları Hayrettin TAŞ ile Şakir ASLAN Derneğimizi ziyaret ettiler.

19 Eylül Gaziler günü münasebeti ile T.C Denetimli Serbestlik BURSA İl Müdür Yardımcısı Gülsüm ERDOĞMUŞ, T.C Denetimli Serbestlik Şefi Kemal CEYLAN ile İnfaz Koruma Memurları Hayrettin TAŞ Şakir ASLAN Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ederek dernek nezdinde tüm Gazilerimizin Gaziler gününü kutladılar. T.C Denetimli Serbestlik BURSA İl Müdür Yardımcısı Gülsüm ERDOĞMUŞ kendi kurumları içerisinde bulunan hükümlülere yönelik projeleri dernek katkılarıyla hayata geçirmek istediklerini bildirdiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Gaziler günü dolayısıyla derneğimizi ziyarete gelen T.C Denetimli Serbestlik BURSA İl Müdür Yardımcısı Gülsüm ERDOĞMUŞ, T.C Denetimli Serbestlik Şefi Kemal CEYLAN ile İnfaz Koruma Memurları Hayrettin TAŞ Şakir ASLAN’ a ziyaretlerinden dolayı şahsı ve Gazi aileleri adına teşekkürlerini iletti.

  • Etiketler:
Paylaş