TACİZ ATEŞİ BİR ŞEHİT BİR YARALI

MSB, Pençe Şimşek bölgesinde açılan taciz ateşinde bir askerin şehit olduğunu, bir askerin de yaralandığını duyurdu. Pençe-Şimşek bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışında bir asker şehit olurken, bir asker de yaralandı.
Milli Savunma Bakanılğı' ndan yapılan yazılı açıklamada Pençe-Şimşek bölgesinde 12 Eylül 2021 tarihinde bir üs bölgemizden çıkan emniyet unsurumuza bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan taciz atışı sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır" denildi.

Sürdürülen Pençe-Şimşek Harekâtı bölgesindeki 2137 rakımlı tepeye bölücü terör örgütü üyelerince açılan taciz ateşi sonucu Piyade Sözleşmeli Er Ömer Faruk ERDEM Ömer Faruk yaralandı.

Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılan ERDEM, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Şehidin acı haberi askeri ve sivil erkan tarafından Konya' nın Akşehir ilçesi Atsız Mahallesinde yaşayan babaannesi Döndü ve kardeşlerine verildi.

Şehidin cenazesi bugün Şırnak'tan Konya'ya getirileceği, yarın öğle namazına müteakip Akşehir'de toprağa verileceği öğrenildi.

 

Paylaş