YILDIRIM AYYILDIZ ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI DERNEK ZİYARETİ

Ayyıldız Özel Eğitim Kurumu Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla ziyaret etmişlerdir.

Ayyıldız Özel Eğitim Kurumları, 1995 yılında Kurumların Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna ( shçek ) bağlı olduğu dönemde ANKARA ilinin Maltepe semtinde hizmet vermeye başlamıştır. Ayyıldız Özel Eğitim Kurumları Grup Öğretmeni Nuran ŞAHİN, ulaşım sorumlusu Muhammet DURMUŞ ve öğrencileri derneğimizi 19 Eylül Gaziler günü münasebeti ile ziyarette bulunmuşlar ve Dernek Başkanı Metin ŞENOL dernek ve çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunmuşlardır. Dernek yerleşkesi gezilerek müze hakkında öğrencilere bilgiler verilip fotoğraflar çekilmiştir.

Ayyıldız Özel Eğitim Kurumları Grup Öğretmeni Nuran ŞAHİN bu vesile ile tüm Şehitlerimizin ve ahirete intikal etmiş Gazilerimizi rahmetle, minnetle anar, hayatta olan Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutlar her şeyin gönüllerince olmasını dilediğini söyledi. Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna (SHÇEK) bağlı olduğu dönemde Ankara İlinin Maltepe semtinde

Paylaş