ÇOCUKLAR GÜLSÜN DERNEĞİNİN ŞEHİTLERE VEFASI

Çocuklar Gülsün Derneğinin gönüllü üniversite öğrencileri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundular.

Çocuklar Gülsün Derneği 4 yıl önce gönüllülerden oluşan ve çalışmalara gönüllü olarak başlayan Şubat 2021 dernekleşen Çocuklar Gülsün Derneği 12 ilde gönüllü kişiler tarafından yönetilmektedir. Dernek ihtiyacı olan okul çocuklarına her türlü kırtasiye, araç gereç yardımlarında bulundukları gibi 16.04.2016 tarihinde Mardin ili Savur ilçesinde Şehit olan Şehit Sinan YAYLI’ nın adına Dumlupınar İlköğretim okulunda Kütüphane yapılması için başlatmış oldukları çalışmalar neticesinde kütüphanenin açılışının önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğinden projeyi yürüten üniversite öğrencileri Aslıhan BAYTAR ve Merve ÇOBAN, Şehit Babası Ahmet YAYLI ile beraber derneğe gelerek Gazi olan Dernek Başkanı Metin ŞENOL’ u ve onun nezdinde tüm Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler gününü kutladılar.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL böyle bir projeye hayat verdikleri ve Gaziler gününü kutladıkları için, Gazi ve Şehit aileleri adına teşekkür ederek hayatta ve okullarında başarılar diledi.

Paylaş