DERNEK ÜYEMİZ GAZİ MEHMET TAHİR ASLAN’ IN DÜĞÜN TÖRENİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi üyelerinden Gazi Mehmet Tahir ASLAN’ ın mutlu gününe Gazi ve Şehit aileleri ile katıldılar.

2015 Yılında ANKARA’ da gazi olan Mehmet Tahir ASLAN hayatını Zehra hanım ile birleştirdi. Aile ve Sosyal Hizmetler BURSA İl Müdürlüğünde çalışan Gazimizin düğün törenine Aile ve Sosyal Hizmetler BURSA İl Müdürü Sayın Muhammer DOĞAN, Aile ve Sosyal Hizmetler BURSA İl Müdür Yardımcısı Sayın Cevdet AKAÇ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Yönetim kurulu üyeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler BURSA İl Müdürlüğü Şehit-Gazi birimi, Şehit ve Gazi aileleri, Gazimizin çalışma arkadaşları yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımıyla ASİL Davet düğün salonunda düğün töreni gerçekleşmiştir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL kendisi, Gazi ve Şehit aileleri adına yeni çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek her şeyin gönüllerince olmasını dilediler.

Paylaş