DERNEK BAŞKANI METİN ŞENOL’ UN KIZI İLAYDA ŞENOL’ UN NİŞAN TÖRENİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve değerli eşi Fikriye ŞENOL’ un biricik kızı İlayda ŞENOL’ un nişan töreni gerçekleşmiştir.

23 Ekim 2021 Cumartesi saat 19:30 da Poyraz düğün salonlarında gerçekleşen nişan törenine Yıldırım Belediye Başkanı Oktay YILMAZ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muammer DOĞAN, İl Müdür Yardımcısı Cevdet AKAÇ, İl Müdür Yardımcısı Hayri AYDINLI, Kestel Belediye Başkan Vekili Fikri HAFIZOĞLU, Çevre Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Selçuk YALÇIN, Bursa Mehmetçik Vakfı emekli yöneticisi Önder YALÇIN, Gazi, Şehit aileleri ile ŞENOL ve KARAKOLCU ailelerinin yakın akrabalarının katılımı ile coşkulu bir şekilde gerçekleşmiştir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL bu güzel gecede kendilerini yalnız bırakmayan, mutluluğunu paylaşan herkese ailesi adına teşekkürlerini ve şükranlarını iletmiştir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı ve Yönetim Kurulu olarak kızımız İlayda ŞENOL’ a bu çıkmış oldukları evlilik yolunda atılan ilk adımında sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat geçirmelerini dilediler.

Paylaş