BURSA İL JANDARMA KOMUTANI DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep YALÇINKAYA Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine iadeyi ziyarette bulundular.

Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep YALÇINKAYA 2017/285 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tuğgeneral rütbesine terfi etmiş, 23 Ağustos 2021 tarihinde Bursa il Jandarma Komutanı olarak atanmıştı. Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep YALÇINKAYA, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini iadeyi ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Yönetim Kurulu Gazi ve Şehit aileleri ile Sayın YALÇINKAYA’ yı karşıladılar. Dernek Başkanı ŞENOL İl Jandarma komutanımızı derneğimizde ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getirirken, gazi ve şehit ailelerini tek tek tanıtıp dernekleri ve çalışmaları hakkında ilgilendirmelerde bulunurken gazi ve şehit ailelerinin sıkıntılarını da dile getirdi. Dernek Başkanı, yönetim kurulu ve gazi şehit aileleri ile dernek yerleşkesini gezdirip yerleşke hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep YALÇINKAYA gazi ve şehit ailelerine ne yapsak azdır bizlerde elimizden gelen ve imkanlar dahilinde ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade ederken dernekler yerleşkesinin çok güzel bir çalışma olduğunu emeği gecen kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini iletti. Tuğgeneral Recep YALÇINKAYA maddi ve manevi yardımların devam edeceğini ve her zaman kapılarının gazi ve şehit ailelerine açık olduğunu belirti. Tuğgeneral Recep YALÇINKAYA dernek başkanı, yönetim kurulu ve gazi şehit ailelerine göstermiş oldukları sıcak ilgiden dolayı teşekkürlerini sunarken tüm şehitler, ahirete intikal eden gazileri rahmetle, minnetle, şükranla anar hayatta olan gazilerimize sağlıklı ömürler dileriz dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL bu ziyaretlerin dolayı Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep YALÇINKAYA’ ya şahsı, Gazi ve Şehit aileleri adına teşekkürlerini iletti.

Paylaş