İNEGÖL GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri BURSA ili İNEGÖL ilçesinde ikamet eden Gazi ve Şehit ailelerini ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek üyelerimizden Gazi Ümit KAPLAN geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu tedavi görmüştür. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Gazimizi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sunup Gazimiz ile bir süre sohbet etmişlerdir. Gazi Ümit KAPLAN durumunun iyi olduğunu herhangi bir sorunu olmadığını belirtirken protezi ile alakalı sorununu iletmiştir. Kendilerini ziyarete gelen dernek yönetimine teşekkürlerini iletmiştir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek üyelerimizden Gazi Murat UZUN’ u Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri evinde ziyaret etmişlerdir. Gazi Murat UZUN’ un babası geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanarak vefat ettiğinde dolayı başsağlığı taziyesinde bulunulmuştur. Gazi Murat UZUN dernek yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken dernek tarafından aranıp sorulmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade etmiştir. Dernek yönetimine teşekkür etmişlerdir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek üyelerimizden Şehit babası ve aynı zamanda gazi olan Hüseyin UYSAL’ ı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri evinde ziyaret etmişlerdir. Şehit babası Hüseyin UYSAL geçirmiş olduğu kalp ve diğer rahatsızlıklardan dolayı hastanede tedavi olup taburcu olmuştur. Şehit babamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunup bir talebinin olup olmadığı sorulmuştur. Şehit babası Hüseyin UYSAL yapılan bu ziyaretten hoşnut olduğunu ve teşekkürlerini iletmişlerdir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek üyelerimizden Şehit annesi Müşerref CULFA geçtiğimiz aylarda rahatsızlanarak vefat etmiştir. Dernek yönetimi annemizin evine gitmişler fakat kimse olmadığı için telefon ile yakınları aranmış ama ulaşılamamıştır. Şehit annemize Allah’ tan rahmet, geride kalan ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Paylaş