BURSA GENÇ KIZILAY OSMANGAZİ ŞUBE ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını, Bursa Kızılay Osmangazi Şube Başkanı Halil ATALAY, yönetim kurulu üyesi Sinan AYDIN ve Gönüllü gençleri derneğimizi ziyaret ettiler.

Kurulduğu 1868 yılından bu yana toplumsal dayanışma sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmada Türk Kızılay ı kan bağışı, afet, uluslararası yardım, göç ve mülteci hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık, ilk yardım, eğitim, gençlik ve mineralli su hizmetleri sunmaktadır.

Bursa Kızılay Osmangazi şubesi Başkanı Halil ATALAY, Gönüllü gençlerimiz Hilal Aybüke ÖNVER, Hülya KARA ve Sait HACIOĞLU vatan bütünlüğü için canlarını feda eden aziz Şehitlerimizin yakınları ile vücutlarının çeşitli uzuvlarını bu vatana feda eden Gazilerimiz ile birlikte sosyal projeler yapmak istediklerini, maddi manevi yanlarında olmak istediklerini bildirdiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Kamu yararına çalışan iki derneğin böyle sosyal projelerde birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağını ifade etti. Bursa Kızılay Osmangazi şube Başkanı Halil ATALAY, yönetim kurulu üyesi Sinan AYDIN ve Gönüllü gençlerine bu anlamlı ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ilettiler.

 

Paylaş