BAŞKANLAR BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Genel Merkez koordinesinde 19/20/21. 11.2021 tarihinde Mersin ilinde Başkanlar toplantısı gerçekleşti.

Ev sahipliğini Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Mersin İl Başkanlığının ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehit Gazi Şube Müdürlüğünün destekleriyle Mersin Suphi ÖNER Öğretmen evinde 46 Şube 46 temsilciliğin katılımıyla gerçekleşti. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Genel Başkanı Mustafa IŞIK çalışmaları hakkında bilgi verirken illerden gelen Şube Başkanları ve temsilcilik Başkanlarından Gazi ve Şehit Ailelerinin iletmiş oldukları teklif ve önerileri aldılar. Genel Başkan Mustafa IŞIK konularla ilgili gerekli değerlendirmeler yaparak gerekli mercilerle görüşüp konuların bir an önce çözülmesiyle alakalı gerekli çalışmaların yapılacağını ifade ettiler. Genel Başkan Mustafa IŞIK bu programı hazırlayan Mersin Şube başkanı Fatih TUNCER, Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehit Gazi Şube Müdürü Gazi Cengiz SEVİNÇ’ e ve Belediye Başkanı Vahap SEÇER’ e Gazi ve Şehit ailelerine göstermiş oldukları ilgi alakadan dolayı teşekkürlerini ilettiler. Günün anısına binaen Sancak takdiminde bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Mersin Şube Başkanı Fatih TUNCER’ e teşekkür plaketi takdim ederek bu programda emeği geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehit Gazi Şube Müdürlüğüne, Genel Merkez Başkan ve Yönetimi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Mersin İl Başkan ve Yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

 

Paylaş