BİNBAŞI METE YILDIRIM ŞEHİT OLDU

BİNBAŞI METE YILDIRIM ŞEHİT OLDU

Barış Pınarı Harekât bölgesinde Binbaşı Mete YILDIRIM' ın meydana gelen silah kazası sonucu yaralandı ve kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Barış Pınarı Harekâtı ile terör örgütlerinden arındırılan Suriye’nin Tel Abyad kentinde konuşlu 11’inci Komando Tugay Komutanlığında görevli Piyade Binbaşı Mete YILDIRIM, eğitim sırasında silah kazası sonucu şehit oldu. Silah kazası sonucu şehit olan Piyade Binbaşı Mete YILDIRIM’ ın şehadet haberi, Elmadağ ilçesindeki baba evine sağlık ekiplerince gelen askeri yetkililerce iletildi. 1 kız ve 1 erkek çocuk babası olan şehit Piyade Binbaşı Mete YILDIRIM’ ın cenazesinin bugün Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenecek askeri törenin ardından Ankara’ya gönderileceği belirtildi. Şehit Binbaşı YILDIRIM, Elmadağ’da kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak, bu elim olay bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğmuştur. Bu elim olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, camiamıza, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

Paylaş