ŞEHİT FAİK GÖKÇEN İLKOKULUNU ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığından Üçevler Faik Gökçen İlkokuluna ziyaret.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Muhasip Şehit Babası İsmail GÖKÇEN, Sekreter Gazi Mustafa POLAT, Üst Kurul Üyesi Şehit Babası Necdet AYDIN. 24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile 25.06.2008 yılında Şırnak İli Gülyazı Köyü Düğün Dağında şehit düşen Şehit Faik GÖKÇEN’ in adı verilen Üçevler Şehit Faik Gökçen İlkokulunu ziyaret bulundular. Okul Müdürü Özer MURAT dernek başkanı ve yönetim kurulunu makamında ağırladı. Dernek Başkanı ŞENOL 24 Kasım Öğretmenler gününü dolayısıyla, eğitimin bilimsel ve laik temeller üzerine oturtulması için emek veren tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. 

Üçevler Şehit Faik Gökçen İlkokul Müdürü Özer MURAT eğitim camiası için anlamlı olan bu günde gazi ve şehit ailelerinin bizleri arayıp sorması anlamlı günümüzde yanımızda olmaları bizleri ziyadesiyle onurlandırdı. Vatanı bölünmez bütünlüğü için canlarını ve uzuvlarını feda eden aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimize şahsım ve tüm öğretmen arkadaşlarım adına teşekkür eder saygılarımı sunarım dedi.

Paylaş