ORHANGAZİ ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu olarak Orhangazi şehit aileleri derneğini ziyaretinde bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Bursa Orhangazi Şehit Aileleri Derneği Başkanı Şehit Kardeşi Yusuf SOLAK ve yönetim kurulunda bulunan şehit babaları ile bir araya geldiler. Dernek Başkanı ŞENOL Genel Merkezin ve Şubelerinin çalışmaları ve gazi şehit ailelerinin taleplerini genle merkez aracılığı ile yetkili kurumlara iletildiğini taleplerin titizlikle takip etillerini söyledi.

Dernek Başkanı Yusuf SOLAK bu güne kadar ŞENOL Başkan Orhangazi de bulunan gazi ve şehit ailelerimizi yalnız bırakmadı her sorunumuzla ilgili ayrım yapmadan bizimle birlikte hareket etmeye çalıştıklarını söyledi. Yönetim Kurulunda bulunan şehit babaları gündelik yaşamlarında resmi kurum ve kuruluşlarda yaşamış oldukları sıkıntılar ile taleplerini ilettiler. Orhangazi Şehit Aileleri Derneği Başkanı Şehit Kardeşi Yusuf SOLAK Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Başkanı Metin ŞENOL ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Bursa Orhangazi Şehit Aileleri Derneği Başkanı Şehit Kardeşi Yusuf SOLAK ve yönetim kurulunda bulunan şehit babalarına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

Paylaş