GEMLİK KAYMAKAMINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Gemlik Kaymakamı Hasan GÖÇ’ ü makamında ziyaret etmişlerdir.

Gemlik Kaymakamı Hasan GÖÇ 1965 Çankırı doğumlu olup Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmuştur. Çorum/Dodurga, Kastamonu/Daday, Elazığ/Baskil, Sakarya/Pamukova, Kocaeli/Dilovası, Mersin/Tarsus ve İstanbul/ Kağıthane İlçelerinde Kaymakam olarak görev yapmıştır. 14.07.2020 tarih ve 31185 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile İlçemiz Gemlik Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Sayın Hasan GÖÇ Makamında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlamıştır. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Dernek çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunarak Gazi ve Şehit ailelerinin Talep ve isteklerini dile getirmişlerdir.

Gemlik Kaymakamı Hasan GÖÇ kapılarının daima şehit ve gazi ailelerine açık olduğunu bu doğrultuda ellerinden gelen maddi ve manevi desteği sağlayacaklarını, her zaman yanlarında olduklarını bildirmişlerdir. Gemlik Kaymakamı Hasan GÖÇ bu anlamlı ziyaretlerin den dolayı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etmişlerdir.

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gemlik Kaymakamı Hasan GÖÇ’ e ziyaret anısı olarak Plaket sunmuşlardır. Dernek Başkanı Metin ŞENOL ile Yönetim Kurulu Üyeleri kendilerini çok güzel ağırlayan Gemlik Kaymakamı Hasan GÖÇ’ e teşekkür etmişlerdir.

Paylaş