MUSTAFA IŞIK TAN VALİ CANBOLAT’A ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa IŞIK, Genel Muhasip Bektaş ŞEHİN, Genel Merkez Denetleme Kurul Başkanı Haşim SİVRİ, Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Başkan Yardımcısı Sevim GÜRKAN, Muhasip İsmail GÖKÇEN ve Sekreter Mustafa POLAT Bursa Valisi Yakup CANBOLAT’ ı valilik binasında ziyaret ettiler.

Bursa Valisi Yakup CANBOLAT, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa IŞIK’ a ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Vali CANBOLAT gazi ve şehit ailelerine ellerinden gelen tüm desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade ederken dernek tarafından gazi ve şehit aileleri yararına yapılacak olan projelere de destek verebileceklerini söyledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa IŞIK Bursa Şube Başkanlığı ile gazi ve şehit ailelerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederken Bursa Valisi Yakup CANBOLAT’ a Türk Bayrağı taktim etti.

 

Paylaş