GAZİ BAHATTİN BEBEK’ İ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dernek üyemiz Gazi Bahattin BEBEK’ i kendi evinde ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri il ve ilçelerde ikamet eden gazi şehit ailelerini ziyaretleri kapsamında Gazi Bahattin BEBEK’ i evinde ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Mersin’ de gerçekleşen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Başkanlar toplantısına katıldıklarından dolayı Gazi Bahattin BEBEK’ in oğlunun düğün törenine katılamadıkları için hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır. Yeni çifte ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundular.

Gazi Bahattin BEBEK Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyelerinin bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok memnun kaldıklarını, aynı zamanda hatırlanmanın çok güzel bir duygu olduğunu dile getirip teşekkürlerini iletmişlerdir.

Paylaş