BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İLE ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bursa Teknik Üniversitesi Psikoloji bölüm görevlisi ile öğrenciler Şehit ailelerini evlerinde ziyaret ettiler.

Pandemi kurallarına uyarak kısıtlı olarak Şehit ailelerini ziyaret etmeye çalışan dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Şehit annelerimiz Şafiye mutlu, Kadriye SEL ve Emine TOSUN’ u evlerinde ziyaret ederek taleplerini dinlediler. Bu ziyarette Hacettepe Üniversitesi Klinik Psikoloji Dalı Araştırma Görevlisi Hüseyin NERGİZ ile ortak çalışma yürüten Bursa Teknik Üniversitesi Klinik Psikoloji Anabilim Dalı Doktor Öğretim Üyesi Nuray MUSTAFAOĞLU ÇİÇEK “ Şehit Ailelerinin Duygu Durumları ve Dayanıklılık Düzeylerinin Belirlenmesi “ başlıklı projesi ile ilgili çalışmalarına Şehit annelerimizde destek verdiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL Şehit annelerimize, sayın Nuray MUSTAFAOĞLU ÇİÇEK ve öğrencilere şehit aileleri adına teşekkür ettiler.

Şehit annelerimiz’ de Başkan Metin ŞENOL, Yönetim Kurulu Üyelerine, öğretmen Nuray hanım ve öğrencilerine ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını söyleyerek teşekkür ettiler.

 

Paylaş