2022 YILI HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN

2022 YILI HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN

Hayatımızın her alanında mutlu, huzurlu ve sağlıklı geçirmek için elimizden gelen her imkânı değerlendiririz. Kişiler bu imkânları değerlendirirken her zaman istediği ve ya özlediği koşul ve şartlar oluşmaz, hayat farklı mekân ve koşullara savurur insanı tüm bu olumsuzluklara rağmen yine de mücadeleye devam eder. Bazen bu mücadeleler kişisel, bazen toplumsal, bazen de vatan içindir. Bizler Gazi ve Şehit aileleri olarak kişisel mücadeleyi bir kıyıya koyarak toplumsal ve vatan bütünlüğü konusunda evlatlarımızı, eşlerimizi, babalarımızı ve uzuvlarımızı feda etmekten kaçınmayan vatan söz konusu olduğunda toplumun bütün vatan sevdalıları ile birleşerek huzur ve mutluluk için mücadeleler veririz.

Bu duygu ve düşüncelerle saygının olmadığı yerde hiçbir şeyin yeşermediğini toplum değerlerinde saygının esas alındığı, tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmenizi temenni ediyoruz.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak 2022 yıl size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle yeni yılınızı kutlarız.

Paylaş