ŞEHİT SEFA UZUN’ UN AİLESİNİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Şehit Babası Musa UZUN’ u evinde ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı 07.05.2016 yılında Tunceli ilinde görev esnasında elektrik akımına kapılarak Şehit düşen Sefa UZUN’ un babası Musa UZUN’ u evinde ziyaret etti. Şehit Babası Musa UZUN kalçasında çıkan rahatsızlıktan dolayı özel hastanede tedavi olmak için gitmiştir. Yapılan muayene sonucunda kendilerinin bu ameliyatı yapamayacağı söylendiğinden Uludağ Üniversitesine yönlendirilmiştir. Uludağ Üniversitesinde randevu alıp muayene olmasına rağmen herhangi bir müdahale yapılmadığı ağrılarının çok olduğu sürekli yatma pozisyonunda kalması gerektiğini söyledi. Yapılan tetkiklerin 12.01.2022 Çarşamba günü göstereceklerini bir sonuç alamadıkları takdirde tekrardan doktor arayışına girip özel hastanelerde tedavi olacaklarını ifade etti. Şehit Babası Musa UZUN Dernek Başkanı Metin ŞENOL’ a kendilerini evlerinde ziyaret ettikleri için teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Şehit babası Musa UZUN’ a Sosyal Güvenlik Kurumunun SUT müfredatının 5434-5510 sayılı kanunların bazı fıkralarına göre Gazi ve Şehit ailelerinden ek ücret talep ettiklerini bu konu ile ilgili gerekli çalışmaların yapıldığını ifade ederken elinden gelen desteği vereceğini söylediler. Şehit Babası Musa UZUN’ a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak sağlıklı ve huzurlu bir hayat dilediler.

Paylaş