GAZİ HÜSEYİN ŞANLITÜRK’ Ü ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi üyelerinden olan Gazi Hüseyin ŞANLITÜRK’ ü işyerinde ziyarette bulunuldu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gazi Hüseyin ŞANLITÜRK’ ü işyerinde ziyaret ettiler. Gazi Hüseyin ŞANLITÜRK Osmangazi İlçesinde oto kiralama işi yapmaktadır. Dernek Başkanı ŞENOL zaman buldukça gazileri ev ve iş yerlerinde ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulunduklarını varsa talepleri onları dinleyip gerekli yazışmaları ve ya görüşmeleri yaparak çözüme kavuşturmak için mücadele verdiklerini söyledi. Dernek Başkanı ŞENOL gazi Hüseyin ŞANLITÜRK’ e göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Gazi Hüseyin ŞANLITÜRK Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyelerinin kendisini işyerindeki ziyaretlerinden dolayı çok memnun kaldıklarını, aynı zamanda hatırlanmanın çok güzel bir duygu olduğunu dile getirip teşekkürlerini iletmişlerdir.

Paylaş