TERHİSİNE 20 GÜN KALA ŞEHİT DÜŞTÜ

TERHİSİNE 20 GÜN KALA ŞEHİT DÜŞTÜ

Bakanlıktan yapılan açıklamada; Şırnak Cizre'de bir hudut karakolumuza terör örgütü mensuplarınca düzenlenen havan saldırısı sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Er Tarık TARCAN şehit olmuştur.

Şırnak'ın Silopi ile Cizre ilçeleri arasında bulunan 1’inci Hudut Tabur Komutanlığı’na bağlı Yakacık Hudut Karakolu’na terör örgütü PKK tarafından havan saldırısı düzenlendi. Saldırıda ağır yaralanan Eskişehirli Piyade Er Tarık TARCAN, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. TARCAN’ ın acı haberi, askeri görevlilerce Eskişehir'in Tepebaşı ilçesine bağlı Mamure mahallesinde oturan ailesine verildi. Hilmi-Günay TARCAN çiftinin, tek oğulları olan Tarık TARCAN’ ın şehit haberiyle gözyaşlarına boğuldular. Şehit TARCAN’ ın baba ocağına Türk bayrakları ile donatıldı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü mezunu olan TARCAN’ ın cenazesinin, yarın Reşadiye Camii’ndeki öğle namazının ardından Vişnelik Hava Şehitliği’nde toprağa verilecek. Şehit olan Tarık TARCAN’ ın yaklaşık 5 aydır asker olduğu ve terhisine 20 gün kaldığı belirtildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Bursa Şube Başkanlığı olarak hain saldırı şehit düşen Piyade Er Tarık TARCAN’ a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, camiamıza, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil Türk milletine baş sağlığı ve sabır dileriz.

 

Paylaş