KOCAELİ ŞUBE BAŞKANLIĞINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kocaeli Şube Başkanı Şaban ARLI’ yı makamında ziyaret ettiler.

19.08.2015 yılında Siirt ili Pervari ilçesi karayoluna döşenen mayının patlaması sonucu Şehit düşen Emre Kaan ARLI’ nın babası aynı zamanda Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı olan Şaban ARLI’ yı Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette bulundular. Dernek Başkanı Metin ŞENOL göreve yeni başlayan Şehit babasına görevinde başarılar dilerken destek amaçlı ne gerekiyorsa yapabileceklerini ifade ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban ARLI Kocaelinde henüz dernek binalarının olmadığını ofis olarak kendilerine ait olan ofisten işlerini yaptıklarını en kısa zamanda belediye tarafından kendilerine tahsis edilen binaya geçeceklerini Gazi ve Şehit ailelerine burada hizmet vereceklerini bildirdiler. Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri belediye tarafından kendilerine tahsis edilecek olan yeni dernek binasını yerinde giderek incelemelerde bulundular. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL kendilerini ve Yönetim Kurulunu çok iyi ağırlıyan Dernek Başkanı Şaban ARLI’ ya teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar dilediler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube BaşkanıŞaban ARLI Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlamaktan son derece memnun olduklarını ifade ederken Gazi ve Şehit ailelerinin yaşamış oldukları sıkıntıları istişare etmek, çözüm odaklı çalışmaktan dolayı çok memnun kaldıklarını belirttiler.

Paylaş